Beton amprentat Bucuresti

Beton amprentat Bucuresti

Beton amprentat Bucuresti

 Beton amprentat Bucurestibeton amprentat bucuresti

Beton amprentat Bucuresti: Numit și beton sau amprentă de tipar, betonul amprentat Bucuresti face parte din betoane decorative. Estetic și ușor de întreținut, este foarte popular pentru lucrările de construcție.

Caracteristicile betonului amprentat Bucuresti

 

Betonul amprentat Bucuresti este compus în același mod ca și betonul standard: apă, ciment, nisip și agregate. Diferența constă în momentul turnării betonului. Într-adevăr, folosind șabloane, puteți crea modele de tot felul, cum ar fi dale sau lemn, de exemplu. De asemenea, este foarte rezistent la pete de ulei sau grăsime, astfel încât întreținerea sa este foarte ușoară: o mașină de spălat cu presiune simplă și voila!

Poate fi folosit atât pentru lucrări de construcție, cât și pentru lucrări de renovare. În majoritatea cazurilor, se găsește pe terase sau pe căi de grădină.

 

Știați că?

Este posibil să se instaleze beton imprimat pe o șapă brută sau cu gresie deja existentă. Pentru aceasta, se utilizează o tehnică numită ragréage.

 

Avantajele și dezavantajele betonului amprentat Bucuresti

 

Beneficii Dezavantajele
Valoare bună pentru bani Riscul de fisurare
Instalare rapidă Cost ridicat datorită șabloanelor
Estetice Aveți nevoie de lac de protecție suplimentar pentru o durată de viață mai bună
Personalizabil Tehnică de producție complicată
Ușor de întreținut
Durată bună de viață
Rezistent la șocuri, UV și presiune
Potrivit pentru orice tip de suprafață
Nonskid
Sprijină trecerea vehiculelor

Realizarea betonului amprentat Bucuresti

 

Realizarea betonului amprentat Bucuresti este o sarcină complexă, care necesită know-how și abilități specifice. Pentru a face betonul amprentat pe cont propriu, iată pașii de urmat:

  • 1. Curățați bine podeaua pentru a preveni riscul de fisuri odată ce betonul imprimat se întărește.

 

  • 2. Se toarnă betonul folosind un mixer de ciment sau un camion acoperit, în funcție de suprafața care urmează să fie acoperită.

 

  • 3. Plasați un întăritor mineral colorat pentru a îmbunătăți calitatea și durabilitatea betonului.

 

  • 4. Utilizați amprentele digitale pentru a forma modelul așteptat.

 

  • 5. Lăsați să stea cel puțin 24 de ore.

 

  • 6. Apoi scoateți tiparul.
  •  

 

 • 7. Lăsați betonul să se usuce.

 

Știați că?

Odată ce betonul este uscat, puteți aplica o rășină, precum și un lac de finisare pentru a îmbunătăți rezistența și durata de viață a betonului amprentat.

 

Factorii care afectează prețul

 

Fiecare proiect care implică beton tipărit este diferit, cu rate diferite. Cu toate acestea, anumiți factori influențează prețul final:

  • Zona geografică: locul dumneavoastră de reședință are un impact asupra prețului materialelor. Într-adevăr, dintr-o regiune în alta, prețurile pot merge de la un simplu la dublu!

 

  • Accesibilitatea pe șantier: dacă alegeți ca betonul să fie livrat de camionul topped, șantierul dumneavoastră trebuie să fie perfect accesibil. În caz contrar, vor fi așteptate lucrări suplimentare, cum ar fi terasamentele.

 

  • Materiale: pentru un beton imprimat de calitate superioară, materialele vor fi mai scumpe. Prețul depinde, de asemenea, de agregatele alese (pietriș, pietre etc.). În plus, pentru a îmbunătăți caracteristicile betonului imprimat, este posibil să se adauge pigmenți, coloranți sau chiar diluanți.

 

  • Compania intervenientă: costul forței de muncă variază de la un profesionist la altul. Dacă cunoști un meșter în anturajul tău, nu ezita să-l contactezi. Într-adevăr, veți putea economisi la lucrările pregătitoare. Cu toate acestea, pentru o randare de calitate optimă, este recomandat să apelați la un profesionist.

 

  • Livrare: distanța dintre site și compania în cauză are un impact asupra prețului total al muncii dvs.

 

 • Suprafață: desigur, o suprafață mare implică un preț mai mare.

Prețul betonului amprentat Bucuresti

 

Prețul pe m² de beton amprentat Bucuresti

 

Trebuie să știți că betonul amprentat este unul dintre cele mai scumpe betoane de pe piață. În general, prețul său este estimat între 60 și 100 € / m². Această estimare nu include costurile de instalare.

Costul de stabilire

 

Pasul cu instalarea șablonului sau a impresiei se dovedește a fi foarte delicat. De aceea, trebuie să angajați un profesionist pentru o randare curată și de calitate. Costul de stabilire a betonului imprimat variază foarte mult între meșteșugari. Numărați între 30 și 100 € / m².

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Parteneri si colaboratori

Dinner Recipes Breakfast Cereals Nutrition facts Toronto Postal codes Melbourne Postal Code Pennsylvania ZIP Codes Current time in Cuba Telefon ING Bank Saptamana 6 de sarcina apartamente noi Iasi Contact eMag Deranjamente CEZ Cod postal Arad Digi Deranjamente Vremea Constanta Horoscop azi Capricorn Vremea 7 zile Iasi Telefon contact Digi Hospital list in Chicago Local Time Now in India Couriers phone number UK Contact Google Romania
☏ Sună 0753.688.062