Beton dezactivat fosforescent Olt

Beton dezactivat fosforescent Olt

Beton dezactivat fosforescent Olt

Beton dezactivat fosforescent OltBeton dezactivat fosforescent Olt este o solutie decorativã si durabilã de amenajare a spatiilor exterioare – atât elemente orizontale, cât si verticale (drumuri si cãi de acces, esplanade, terase, scãri etc.). În betonul cu agregate expuse, agregatele (pietrele) de la fata elementului, de regulã înglobate în beton, sunt lãsate vizibile pentru a crea suprafete cât mai aspectuoase.

Prin utilizarea unor agregate frumoase sau prin introducerea în masa betonului a unor pigmenti, a unor agregate din sticlã sau fosforescente, se poate crea o imagine extrem de atractivã a spatiilor de circulatie.

Beton dezactivat fosforescent: Existã diferite tehnici de producere a betonului cu agregate expuse, fiecare dintre acestea oferind un aspect distinct si surprinzãtor. Tehnica de expunere a agregatelor este relativ simplã, constând în aplicarea unui produs întârzietor de prizã pe suprafața betonului proaspãt turnat.

Dupã întãrirea betonului (în general, dupã 18-24 ore de la turnare), suprafața este curãțatã cu un jet puternic de apã, în vederea înlãturãrii stratului superficial, inert, de mortar/pastã de ciment, obținându-se astfel expunerea agregatelor.

Îmbinînd betonul cu piatră se obține ceea ce noi numim piatră spălată. Acest tip de “pavaj” poate avea diferite forme și se gasește într-o varietate amplă de culori și texturi, constituind astfel una dintre cele mai atractive produse de pavare cu beton.

 

Acoperire Beton dezactivat fosforescent Olt

Oferim Beton dezactivat fosforescent Olt in urmatoarele orase si municipii: Olt, Slatina, Caracal, Bals, Corabia, Scornicesti, Draganesti-Olt, Piatra Olt, Potcoava
 

Betonul cu agregate fosforescente expuse este acoperirea perfecta pentru suprafețele exterioare atat pentru curtea caminului dumneavoastra cat si pentru zone de acces aferente restaurantelor, hoteluri/pensiuni, piscine, cafenele, etc. Betonul cu agregate fosforescente expuse se mai foloseste la terase, parcare, alee, alei, curți, intrări și multe altele.

 

Compania noastra: experienta vasta

Compania noastra dispune de peste 10 ani de experiență în acest domeniul decorativ al betonului in care am efectuat o paleta larga de tipuri de beton decorativ (ex. beton amprentat, beton elicopterizat, beton polimer), in prezent fiind dedicati produselor de tip beton cu agrefate fosforecente expuse (piatra spalata fosforescenta sau beton dezactivat fosforescent). Pardoselile decorative din beton special au o rezistență mult mai puternică în raport cu betonul normal, o estetică excelentă și durabilitatea aspectului.

Produsele de tip beton cu agregate fosforescente expuse se pozitioneaza ca un produs premium pe piata, deoarece dispune de o durabilitate ridicata dar si de un impact vizual spectaculos.

 

Unde pot utiliza Beton dezactivat fosforescent Olt?

Atât datoritã efectului estetic,cât și a durabilitãții și efectului antiderapant, betonul cu agregate expuse este utilizat în diferite proiecte ca de exemplu:

1. Proiecte private, rezidentiale și/sau comerciale

  • cãi de acces, parcãri
  • terase, alei de grãdinã
  • zone de margine ale piscinelor
  • garduri, scãri, socluri si pereti decorativi.

2. Proiecte publice

  • zone pietonale (strãzi, piețe, esplanade, faleze)
  • parcãri, pasaje, sensuri giratorii, trotuare, piste pentru biciclete
  • alei, parcuri și grãdini
  • fațade, ziduri de sprijin, pereți.

 

Cum pot comanda Beton dezactivat fosforescent?

Pentru a intocmi un deviz cat mai precis va rugam sa ne contactati telefonic la 0737.302.634 sau prin email la contact@betoncuagregateexpuse.ro pentru a ne furniza toate detaliile aferente proiectului dumneavoastra de Beton dezactivat fosforescent Olt. Ulterior, vom intocmi o calculatie de pret exacta in baza careia vom demara exectia proiectului dumneavoastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Parteneri si colaboratori

Dinner Recipes Breakfast Cereals Nutrition facts Toronto Postal codes Melbourne Postal Code Pennsylvania ZIP Codes Current time in Cuba Telefon ING Bank Saptamana 6 de sarcina apartamente noi Iasi Contact eMag Deranjamente CEZ Cod postal Arad Digi Deranjamente Vremea Constanta Horoscop azi Capricorn Vremea 7 zile Iasi Telefon contact Digi Hospital list in Chicago Local Time Now in India Beton amprentat Olt Contact Google Romania
☏ Sună 0753.688.062